Ik werk als audiovisueel kunstenaar, componist en producent van multidisciplinaire ervaringen die aanmoedigen tot anders luisteren naar en denken over de wereld zoals we die kennen. Als maker ben ik een combinatie tussen detective en jager, meestal verwikkeld in een of ander fenomenologisch onderzoek over groot of klein geluid en op zoek naar sporen van magisch realisme. Ik flirt met speculatie, rituelen en pseudo-wetenschap (daar ben ik dan meestal eerlijk over) en mijn onderwerpkeuze is groots en meeslepend of juist minuscuul. Het onmogelijke mogelijk maken is mijn ding.

Momenteel werk ik aan een documentaire over het grootste geluidskunstwerk nooit gemaakt, eerder schreef ik een zwanenzang voor het Nederlands luchtalarm en speelde ik met materie en oneindig geluid. Als je me toestaat om je perceptie tijdelijk door mij te laten verstoren kunnen we iets voor elkaar betekenen. Je bent uitgenodigd te vergeten wat je weet, en je open te stellen voor het ongewone. 

Uitgebreid CV hier

"Na mezelf lang alleen als kunstenaar te hebben gedefinieerd groei ik nu richting het filmmaken en ook steeds meer richting de muziek."

lees het KONKAV-interview met Angela

7145