Voor wie is KONKAV? En waarom?

KONKAV is een platform, van het veld en voor het veld, dat het netwerk, de inhoud en de kracht van av-Brabant inzichtelijk maakt. Je vindt op KONKAV av- en filmmakers, instellingen en bedrijven. Je kunt een eigen profiel aanmaken waarin je kunt aangeven wat je doet en met wie je tijdens welke projecten hebt samengewerkt. KONKAV is er voor av-makers, filmmakers, opdrachtgevers, maar ook voor festivals, instellingen en geïnteresseerden.

Van wie?

Playgrounds Digital Arts Festival, The Cre8ion.Lab en bkkc ontwikkelden het platform, dat in 2011 live ging. Inmiddels is KONKAV een volwaardig merk van Kunstloc Brabant (de fusieorganisatie van bkkc en Kunstbalie). Hier is Niekie Khaled projectleider voor KONKAV. Samen met adviseur Iduna van de Ven is ze verantwoordelijk voor de strategie en promotie van KONKAV en organiseert ze door het jaar heen KONKAV connects met verschillende bedrijven en partijen. Met KONKAV connects bieden we verdieping en inspiratie en de kans om elkaar ook eens te ontmoeten en verder te praten over je werk. Ook is er KONKAV KAST: de podcast van KONKAV waarin het gesprek wordt aangegaan met nieuwe en gevestigde beeldmakers. Daarnaast zijn er een aantal gastredacteuren verbonden aan KONKAV, zoals Marcel Groenewegen en Meike van Zandvoort.

Wil je ook meewerken?

Heb je een interessant onderwerp om over te schrijven? Ben je bijvoorbeeld bezig met een mooi project of werk je aan een onderzoek dat interessant is voor de KONKAV’ers? Of wil je de redactie tippen wat betreft nieuws, een agendapunt of wanneer je bepaalde informatie mist op de website? Stuur ons een mail!

Wat is Kunstloc Brabant?

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven. Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.
 
Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg. We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.

ga naar de website van Kunstloc Brabant