Voortgekomen uit een terugkerende vraag van filmmakers en AV-makers waarmee Playgrounds in contact komt tijdens de Filmhelpdesk sessies en op haar festivals, heeft Playgrounds binnen de Next talenthub een nieuw programma ontwikkeld: 1-op-1 coaching voor het schrijven van je subsidie-aanvraag. Dit programma staat open voor AV makers die een projectplan in ontwikkeling hebben en extra coaching nodig hebben om hun projectplan te verfijnen tot een indieningklare aanvraag.

In dit programma krijgen zes plannen/makers gedurende negen weken één-op-één coaching door een professional die in drie sessies inzichtelijke feedback geeft op je voorstel in ontwikkeling. Dus elke drie weken heb je een coachingsessie, tussendoor werk je met de feedback die de coach je gaf. Door dit intensieve proces bereidt je je plan voor voor indiening bij vooraf bepaalde fondsen.

Dit programma staat open voor werkende Brabantse AV professionals. Studenten kunnen zich niet aanmelden. Het staat open voor getrainde en autodidactische professionals. Je werk moet passen binnen het vakgebied van de audiovisuele kunsten en je moet duidelijk weten bij welk(e) fonds(en) je een aanvraag wilt indienen en aan alle eisen van deze fondsen voldoen.

ℹ️ Open voor 6 plannen / makers
ℹ️ Voor Brabantse makers
📅 Vr 17 mei 17.00 CEST - deadline aanmeldingen

Aanmelden