afbeelding: project van Maece Media


Op KONKAV zijn zo'n 600 KONKAV’ers te vinden die zich full on met film en av bezig houden. In deze rubriek stellen we de nieuwste loot aan de stam aan je voor! Vandaag is het podium voor Joyce Hamers

Naam: Joyce Hamers

Leeftijd: 47

Opleiding: Culturele Maatschappelijke Vorming - Audio Visuele Productie, Hogeschool Zuyd te Sittard

15814

Als je jezelf op een feestje voorstelt, wat zeg je dan wat je voor beroep doet?

Ik ben producent en projectmanager in de media- en muziekbranche.

En wat doe je echt?

Ik ben mede-eigenaar van Maece Media, gevestigd in Oirschot en Cadier en Keer. We zijn gespecialiseerd in multicamera-producties. Wij produceren onder andere concertregistraties, tv-programma’s en creative content.

Daarnaast ben ik zakelijk leider bij Studio Nova in Tilburg. De stichting is gevestigd in een karakteristiek pand en biedt inspirerende werkplekken aan filmmakers en ondersteunt de ontwikkeling van de Brabantse filmsector.

Tot een paar jaar geleden hielp ik ook mee met de programmering en organisatie van diverse evenementen en was ik tourmanager van verschillende bands.

Omschrijf je werk in drie woorden.

Multimedia, produceren en faciliteren.

Maak je voornamelijk werk in opdracht of vrij werk?

Voornamelijk in opdracht.

Waar kunnen we je van kennen?

Tot vier jaar geleden woonde ik in Limburg en daar ben ik ook opgegroeid. Mensen kennen mij vanuit verschillende werkzaamheden. In Brabant ben ik mijn netwerk nog aan het uitbreiden, maar met de band Reincarnatus heb ik wel op bijna elk podium in Nederland gestaan 😊

Wat heb je gemaakt waar je het meest trots op bent?

Poeh! Geen idee. Wat wel heel tof was, was dat het lukte om destijds met Reincarnatus te touren in het buitenland, zelfs in China. Ook wanneer mensen helemaal gelukkig naar een evenement zijn geweest waar ik aan meegeholpen heb; daar word ik echt blij van en een beetje trots!

Wat is het meest lelijke wat je ooit hebt gemaakt?

Geen idee.

Wat wil je echt nog een keer maken?

Een documentaire van een bijzondere artiest of band en een toffe concertregistratie.

Wie of wat is je grootste inspiratiebron?

Ik heb veel inspiratiebronnen op het gebied van muziek, van klassiek tot pop/rock. Maar ook wanneer ik in de natuur wandel met mijn hond. Of met mijn paard het bos inga, dan krijg ik inspiratie. Dit lukt bij mij in elk geval alleen wanneer ik mijn hoofd leeg kan maken in een rustige omgeving. Dan is er pas plek voor creatieve gedachten. Een ontmoeting en een gesprek met een interessant persoon kan ook heel inspirerend zijn overigens.

Waar sta je nu en waar liggen nog ambities?

Ik ben heel tevreden waar ik nu sta, ik zie vaak kansen. Ik probeer nog meer te doen waar ik goed in ben en projecten te doen waar ik veel energie van krijg. Ik hoop het werkgebied en de opdrachten van Maece Media verder behoorlijk uit te breiden komend jaar.

Waarom heb je een profiel aangemaakt op KONKAV?

KONKAV is een fijn platform en ik hoop nog meer mensen in het vak te leren kennen.

Jouw motto?

Leef! En: Doe Eens lief!

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk het KONKAV-profiel van Joyce!

KONKAV-profiel Joyce Hamers

Joyce Hamers Joyce Hamers

Joyce Hamers- Maece Media