Wil je succesvoller zijn, meer gedaan krijgen, grip krijgen op je agenda en doelen, rust creëren en hogere kwaliteit leveren? De Next Academy training time management door Caspar De Kiefte is dan een uitkomst.  

Next is het maatwerk talentontwikkelingstraject waarin zes talenten op gebied van film, animatie en design ondersteund worden. Binnen de Next Academy stellen we workshops, trainingen en masterclasses ontwikkeld voor de talenten open voor andere creatieve makers, zodat we deze kennis ook met hen kunnen delen. 

Om die reden brengen we makers samen om een middag te kunnen werken aan een onderwerp dat zo belangrijk is voor de beroepspraktijk. Hoe verdeel je je tijd en hoe creëer je een goede balans tussen vrij en opdrachtwerk? Daarnaast is het een interessante mogelijkheid tot kruisbestuiving en het leggen van nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Leer technieken die helpen:  

·       te komen tot een blijvend en helder overzicht; 

·       doelen en prioriteiten te stellen en die ook te halen; 

·       de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen; 

·       vervelende stoorzenders te voorkomen; 

·       tijd te creëren voor de zaken die je echt belangrijk vindt; 

·       rust te creëren in je werkdag; 

·       minder stress te veroorzaken; 

·       moderne time management tools te gebruiken. 

Wat gaan we doen? Je krijgt inzicht in jouw manier van werken. Je krijgt tools om je eigen workflow mee in te richten. Leer plannen en prioriteiten stellen. En ontvang bovendien een berg kennis, handigheidjes en informatie om jezelf verder te helpen.  

De training beslaat drie uur. Van de deelnemers wordt verwacht van tevoren een aantal opdrachten voor te bereiden om het optimale resultaat uit de workshop te halen.  

Next Academy - training time management

Trainer: Caspar De Kiefte (Kunstenbond, DAMD)

Vrijdag 15 maart

13.30-17.00

Brandpunt Breda

Kosten: 22,50 inclusief koffie/thee / tickets zijn hier te koop / slechts 20 plekken beschikbaar!

Tickets 22,50