Agenda Back

Aankomend
  Jij bepaalt! Een workshopmiddag voor creatieve ondernemers

  Als creatief ondernemer heb je het druk, druk, druk. Met passie en plezier werk je in je bedrijf. De zaken lopen prima. Toch zou je weleens de tijd willen nemen om te werken aan je strategie, aan de toekomst, aan je netwerk. Maar wanneer? En met wie? Wij bieden je de kans om een middag stil te staan bij je bedrijfsvoering. We ontvangen je op een prachtige locatie in het centrum van Tilburg en delen in drie workshops onze kennis op het gebied van geld, regels en strategie met je, zodat je daarna met nieuwe inzichten en meer richting en rust kunt werken aan je onderneming.

   

  Rijker Leven workshop: Hoe bepaal je je uurtarief
  Er zijn heel veel manieren om je uurtarief te bepalen en dat heeft minder met geld te maken dan je zou denken. Meike van Zandvoort van Rijker Leven vertelt je alle ins en outs. Na deze workshop sta je 100% achter je uurtarief en maak je zelfverzekerd prijsafspraken met je opdrachtgevers.

   

  Life Design workshop: Strategisch Ondernemen
  Waarom doe je wat je doet? Als creatief ondernemer ben je ooit begonnen met een droom en inmiddels verdien je je brood met je talent. Maar ziet je bedrijf er ook echt uit zoals je wil dat het eruit ziet? Leidt je je onderneming met focus, rust en energie? Aan de hand van de methode Strategie met Ballen maakt Jacob van Hoek jou weer duidelijk wat de bestemming is van jouw bedrijf en welke route je volgt om deze bestemming te bereiken.

   

  Koppierecht workshop: De ruimte in de regels
  Als ondernemer krijg je te maken met regels. Regels zijn saai en regels zijn belemmerend zou je denken. Maar niet als je Debby Boekema van Koppierecht voor je hebt. Tijdens haar workshop leer je dat regels ook maar relatief zijn en dat je meer vrijheid hebt dan je denkt. Maar ook dat de juiste afspraken je rust en ruimte geven in je creatieve praktijk.

   

  Praktische informatie
  Je bent op 11 januari vanaf 13.00 uur welkom bij Qlubhouse, Tivolistraat 6 in Tilburg. Na de drie workshops, die ieder een uur duren is er nog ruimte voor napraten met een drankje aan de bar. Om 18.00 uur sluiten we af. Omdat we iedereen persoonlijke aandacht willen kunnen geven, is er plaats voor maximaal 30 personen. Jouw investering in deze middag is € 45,- (excl btw). Een refund is niet mogelijk, je ticket doorgeven aan iemand anders mag wel, dit graag melden via jacobvanhoek@gmail.com

  Lees meer 
  IFFR 2018

  Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is het grootste filmfestival van Nederland. Het festival vertoont circa 500 lange en korte films uit alle delen van de wereld. Centraal staan kleinere, onafhankelijke en artistieke films. De 47ste editie van het IFFR vindt plaats van 24 januari t/m 4 februari 2018. Het volledige programma wordt op 17 januari op de website van IFFR en in een speciale bijlage van de Volkskrant bekendgemaakt.

  De humans of Planet IFFR staan dit jaar centraal, want zonder hen geen festival. Zij zijn de filmmakers en bezoekers, de personages in de films en iedereen die het festival mogelijk maakt. Ze zijn verbonden door feitelijke, wetenschappelijke kenmerken die hen uniek maken, maar die tegelijkertijd niet altijd door henzelf worden geaccepteerd. Een paar van deze eigenschappen – sommige bloedserieus, andere hilarisch, maar allemaal herkenbaar – zijn in de campagne voor IFFR 2018 expliciet gemaakt. In aanloop naar en tijdens het festival kom je op diverse plekken posters en video’s tegen met darwiniaanse beschrijvingen van de mens, gecombineerd met beelden van films die eerder op IFFR te zien waren. Deze teksten en beelden houden ons, net als het programma van IFFR, een spiegel voor: we zijn allemáál humans of Planet IFFR.

   
  Lees meer 

  Datum 6 feb - Tijd 19:00 - Locatie Van Osch Films, Den Bosch - Door KONKAV

  KONKAV connects: AV-diner #2

  Ontmoet collega AV-makers tijdens eens informeel diner. Breng een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes. Leer laagdrempelig andere professionele makers en hun werk kennen, deel ervaringen, doe inspiratie op en maak kennis met gelijkgestemden voor mogelijke toekomstige samenwerkingen. Elk seizoen is KONKAV bij een andere AV-studio te gast. Het tweede AV-diner is bij documentaireproductiebedrijf Van Osch Films.

  • wanneer | di 6 feb, 19.00-22.00 uur
  • voor wie | film- en av-makers
  • locatie | Van Osch Films, Den Bosch
  • kosten | 5 euro (neem een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes)
  • tafelthema | documentaire
  Lees meer 
  DOCfeed 2018

  DOCfeed toont een bijzondere selectie van de meest recente oogst en prikkelende documentaires die in alle opzichten verrijkend zijn. Bij DOCfeed staat de verbinding centraal. Naast het filmprogramma met zo’n 80 titels, internationaal en nationaal, door startende en gerenommeerde makers, zijn er inleidingen, Q&A’s, masterclasses, nagesprekken, exposities en is er muziek.

  Playgrounds Expo // Visionary Villages by Bram Knol and Vera van Wolferen

  Playgrounds presents an expo of two of our Playgrounds Next talents at the train station in Breda, titled Visionary Villages. At the station two display cases will be used as expo rooms for Bram Knol and Vera van Wolferen. Two worlds are connected by the simple materials of which they are created. Dream away in this architectonical experiment, Visionary Villages.

   

  Bram is an animator and illustrator whose work has an architectial and monumental quality. For this expo he's prepared a landscape of buildings and a huge mask. Next to his digital work Bram makes his own analog props and sets for his films. This mask will also feature in own of his films.

   

  Vera creates intricate and meticulously-constructed scenes out of paper, cardboard and wood. She is inspired by her everyday surroundings. Seemingly common household objects, architectural elements and automobiles are fused into magical landscapes. The hand crafted scenes she creates are vehicles for the imagination. Since 2016 she is exploring storytelling through sculptured story objects, her story objects are exhibited internationally. This summer she had a solo exhibition A Temporary Parking Space at TAC Eindhoven (NL), and till the 31st of October Plant Life can be seen at Livraria Lello in Porto (PT).

  Lees meer 
  Playgrounds 2018

  Playgrounds is a showcase and celebration of the creative image. Expect an international line up with cutting edge visual artists. Inspiring artist talks, hands on industry workshops, portfolio reviews, recruiting, an exhibition, food and drinks.

  Lees meer 

Tip de redactie

Cloudtag

Archief

Powered by BKKC