Accountgegevens

Wij gebruiken je e-mailadres om je een log-in voor je account op onze site aan te bieden, en om je informatie te versturen over je account. Indien je hier toestemming voor geeft gebruiken we hetzelfde e-mailadres om je onze nieuwsbrief te sturen.

Profiel

Je weergavenaam en profielfoto worden publiek weergegeven op je profiel op onze site. Wij gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden. Je kunt deze gegevens te allen tijde aanpassen.

Persoonsgegevens

De plaatsnaam wordt publiek weergegeven, alle andere persoonsgegevens zijn niet zichtbaar op je profiel op onze site. Deze persoonsgegevens worden door KONKAV en Kunstloc gebruikt om inzicht te krijgen in het AV-netwerk in Noord-Brabant. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet verstrekt aan derden. Je kunt deze gegevens te allen tijde aanpassen.

Socialmedia links

Links naar je social media worden publiek weergegeven op je profiel op onze site. Je kunt deze gegevens te allen tijde aanpassen.

Specialismen

Je specialismen worden publiek weergegeven op je profiel op onze site. Je mag er maximaal 3 selecteren en je kunt ze te allen tijde aanpassen.

Algemene voorwaarden

Als je toestemming geeft voor de nieuwsbrief gebruiken wij je e-mailadres en voornaam om je maandelijks een nieuwsbrief te sturen. Je kunt je uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.