Mijn naam is Elidoor Gerrits. Tijdens mijn studiejaren aan de Kunstacademie en de Master of Fine Arts ben ik mij gaan richten op videokunst en film. In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, Elidoor video-media. Hier werk ik aan opdrachtfilms, kunstfilms en documentaires.

In mijn films creëer ik rust en ruimte voor de subtiele schoonheid in alledaagse verhalen en gebeurtenissen. Tijdens het maken van een reportage wil ik graag de sfeer en de mooie momenten in beeld brengen. Het zal dan ook niet louter registreren zijn, compositie, kleur en lichtval zijn belangrijke elementen. Tijdens mijn aanwezigheid ben ik dan ook zo onopvallend mogelijk aanwezig. Ik merk dat de meeste klanten dit erg waarderen.

Ieder mens heeft een uniek karakter. Daarom is vooraf overleg erg belangrijk. Zo weet ik wat voor u belangrijk is en of er speciale momenten zijn die u in beeld zou willen. Elke film zal dan ook zijn eigenheid in vorm en inhoud hebben. In overleg zoek ik naar een vorm die het beste bij u past en het verhaal dat u vertelt.