Mijn naam is David Stevens, eigenaar van beeldproductie bedrijf DAVIDSTEVENS.NL. Ik lever high-end film en fotografie voor commerciële klanten. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de 'echte' momenten die het dagelijkse leven ons geeft om verhalen te maken die mensen voelen. Met mijn documentaire werkwijze ben ik gespecialiseerd in het werken op locatie in altijd veranderende omstandigheden. 

 

Mijn diensten gaan van het ontwikkelen van een concept tot het uitvoeren en produceren daarvan. Ik werk met een grote groep freelancers die ik waar nodig bij schakel voor hun specialiteit. Dit betekent voor de klant dat ze dus niet hoeven te betalen voor de overhead maar alleen betalen voor de gerichte dienstverlening. 

 

Ik heb tot nu toe onder andere gewerkt voor PostNL, Nikon Netherlands, Nikon Europe, Het Gelders Orkest, MEST Magazine, Tango, Brabants Waterschap, World Food Programme, Frijado en vele anderen. 

Ik hoor graag van u mocht u vragen hebben of een nadere toelichting op mijn werkwijze. Ik ben te bereiken via 06 41 30 60 60 en via david(@)davidstevens.nl.