8984

Filmcoaching op maat

Heb je er altijd van gedroomd om regisseur of filmproducent te worden?
Wil je graag een film gaan maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al ervaring maar wil je nu echt je volgende film naar een hoger plan tillen? Wil je eerlijke feedback en praktische tips uit de praktijk? Wil je een hoger budget om je film te maken maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Of loop je vast op je scenario en zoek je ondersteuning om het beste uit je scenario te halen?

In de afgelopen 15 jaar heb ik (Ramon Etman, regisseur en producent) van Filmcoaching.nl honderden filmmakers gecoacht en ondersteunt in het maken van hun film. Ik geef advies in de verschillende fases die bij film aan bod komen (ontwikkeling, pre-productie, productie tot en met postproductie-fase).

Ambitie
Mijn ambitie is om (beginnende, semi of professionele) filmmakers 1 op 1 te helpen om serieuze stappen te zetten in hun filmcarrière. Je leeftijd of opleiding maakt niet uit. Je moet het vooral zelf graag willen en openstaan voor eerlijke feedback op al je vragen en ondersteuning die je zoekt.

Meer info:
via www.filmcoaching.nl vindt je meer informatie en kun je je inschrijven voor online coaching. Ook vindt je hier recensies van andere beginnende en professionele filmmakers die ik gecoacht heb.