Voor mijn 3e jaars film ben ik op zoek naar 3 acteurs van tussen de 20 en 30 jaar, 1 vrouw en 2 mannen.

Thematiek:
Wat is de impact van geheimhouding op een affaire?

Logline:
Tijdens een kampeertocht om de vonk terug te vinden, probeert Evelien haar affaire met Joshua geheim te houden van haar vriend Tim.

Evelien was altijd rebels, maar bij Tim vond ze een bepaalde zekerheid en rust. Die rust is omgeslagen naar verveling. Haar zoektocht naar spanning en intimiteit is terug en vindt ze bij haar collega Joshua, maar vertelt Tim hier niets over.

Tim is je typische golden retriever. Zijn jeugd zit ondanks een stabiele thuissituatie vol tegenslagen, tot hij Evelien ontmoette. Hij had niks anders meer nodig. Ondanks zijn grote liefde, vergeet hij dit door de dagelijkse sleur te uiten naar Evelien, die zich steeds meer en meer verwaarloosd voelt.

Joshua flirt maar al te graag met vrouwen, zo ook met Evelien. Hij gelooft niet in relaties, maar wil tegelijkertijd niet alleen blijven.

Praktische info:
De opnames zullen in de omgeving Veghel - Oss plaatsvinden, volgens de huidige planning wordt dat midden april. Uiteindelijk zal de film ook vertoond gaan worden in het Chassé theater in Breda.

Ben, of ken je iemand die goed bij deze rol zou passen? Stuur een berichtje naar gijs.vervenne@outlook.com en ik neem contact met je op!