De korte film Sundays van Mischa Rozema is een proof-of-concept en een eerste stap in de richting van een volwaardige Hollywood-productie.

Sundays is geregisseerd door Mischa Rozema en is volledig opgenomen in Mexico. De productie was in handen van het Nederlandse filmbedrijf PostPanic. Voor het project werd via Kickstarter al meer dan 50 duizend dollar opgehaald voor het in Mexico Stad gefilmde deel. De hoofdrollen zijn voor de Amerikaanse acteur Brian Petsos (Revenge for Jolly) en de Mexicaanse actrice Sofia Sisniega.

In Sundays lijkt het einde van de wereld een nachtmerrie voor hoofdrolspeler Ben. Een herinnering uit een vroeger leven, dat niet bij hem past. Wanneer Ben zich Isabelle herinnert, de enige liefde in zijn leven, realiseert hij zich dat zij in zijn leven mist. Zijn zoektocht naar de waarheid begint. De realiteit beschrijft een spannende, duistere wereld, een wereld die duidelijk niet de zijne is.

Voor PostPanic is de volgende stap nu om deze short te gebruiken om grote Hollywoodstudio's ervan te overtuigen in het project te investeren.

Marcel Groenewegen

Marcel Groenewegen


in Tilburg