Een nieuwe manier van bestellen om het afnemen van audio mix, sound design en muziek efficiënter en makkelijker te maken, dat is SoundHunter. Een gebruiker kan binnen een paar stappen een bestelling plaatsen en chatten met een professional die direct aan de slag gaat.

 

Een gebruiker kiest bij SoundHunter de lengte, complexiteit en stijl voor de betreffende productie en kan daarna via een account de nodige bestanden uploaden en direct chatten met een ervaren sound designer. Tegelijk aan meerdere projecten werken is overzichtelijk en is zelfs mogelijk als team. 

Na een jaar van ontwikkeling lanceren Jesse van Leur en Luke Looijen SoundHunter. Het idee is ontstaan bij de animatieproducenten van Anglure, die voor producties steeds weer op zoek moesten naar de matchende sound designer met ruimte in zijn agenda. Het had al lang moeten bestaan volgens van Leur en Looijen. “Producenten van media producties en andere ontwikkelaars willen snel en overzichtelijk te werk kunnen gaan en hebben nu eenmaal te maken met deadlines en meerdere projecten door elkaar, wij bieden een oplossing van hoge kwaliteit”. 

In samenwerking met geselecteerde sound designers uit heel Nederland hebben zij het online bestel systeem ontwikkeld. Een jaar aan contact en feedback van een veelzijdige groep sound designers en het software bureau Segestia solutions heeft als resultaat een mooie samenwerking en het meest complete bestel systeem voor sound design dat zich zal blijven ontwikkelen. De website is vanaf nu te vinden via de volgende URL: www.soundhunter.nl.

Image
Luke Looijen Luke Looijen

SoundHunter