De 4e editie van het One Week Filmproject van Nieuwe Filmers vindt plaats van 14 t/m 18 augustus 2017, vanuit de Verkadefabriek in Den Bosch. Vorm een team en doe mee!

Maximaal 10 teams van een nieuwe generatie filmers maken aan de hand van een thema binnen één week nieuwe korte films, van script tot eindmontage en in elk denkbaar genre, met begeleiding van professionals uit het filmvak. Den Bosch is het centrale hart van het One Week Filmproject, maar filmen kan overal! Gedurende de week kunnen teams sparren met verschillende beschikbare coaches uit het filmvak en er is een werkplek in het SOLOS pand.

De films worden beoordeeld door een landelijke filmvakjury.
Alle films van het One Week Filmproject gaan in première tijdens het Nieuwe Filmers Festival op 8 september in de Verkadafabriek, en dingen mee naar Het Paradepaardje en de andere prijzen. In het natraject kijkt Nieuwe Filmers samen met jou of je film op andere festivals en plekken vertoond kan worden.

Go for it, en meld je team uiterlijk 26 juli bij ons aan! 


Aanmelden voor het One Week Filmproject kan t/m 26 juli 2017. Specificaties en voorwaarden voor deelname kun je lezen en downloaden van www.nieuwefilmers.nl/oneweekfilmproject


Je kunt je ook aanmelden en contacten leggen tijdens het Nieuwe Filmers Filmcafé #4 op 19 juli in de Verkadefabriek Den Bosch. Of via de NF One Week Filmproject group: www.facebook.com/groups/oneweekfilmproject.

Image
Image
Image