Ben je filmmaker (regisseur, cameraman, acteur, editor, producent, scenarioschrijver) en maak je graag korte films samen met andere makers? Van 10 t/m 14 augustus vindt het One Week Filmproject plaats in Den Bosch. 

Maximaal 10 teams van een nieuwe generatie filmmakers maken aan de hand van een thema binnen één week nieuwe korte films, van script tot eindmontage en in elk denkbaar genre.

Gedurende de week kunnen teams sparren met verschillende beschikbare coaches uit het filmvak en er is een werkplek bij SOLOS aan de Nieuwstraat 28. Den Bosch is het centrale hart van het One Week Filmproject, maar filmen mag overal! Alle films worden uiteindelijk vertoond in Theater aan de Parade tijdens het Nieuwe Filmers festival op 18 september: alle teams maken kans op het winnen van de award het Paradepaardje, die wordt uitgereikt door een vakjury. In het natraject kijkt Nieuwe Filmers samen met jou of je film op andere festivals en plekken vertoond kan worden.

Zie www.nieuwefilmers.nl/oneweekfilmproject voor het aanmeldingsformulier en meer info. Aanmelden kan t/m 23 juli. Het Nieuwe Filmers team maakt een selectie van de aanmeldingen. Zoek je nog een team(genoot)? Er is een Facebook groep waar je terecht kunt: www.facebook.com/groups/oneweekfilmproject

Go for it! 

Image
Image
Image