Elke maand laten we in ‘Brabants Talent’ het werk zien van opkomend av-talent. Deze keer een korte film van Loek Vugs.

Loek Vugs (26) maakt minimale en speelse illustraties en animaties. Onderwerpen als architectuur, de toekomst, wetenschap en videogames inspireren hem en komen veelvuldig terug in zijn werk. 

“Ik heb mijn bachelor Communicatie & Multimediadesign gevolgd aan Avans in Den Bosch”, vertelt Vugs. “Hierna werkte ik een half jaar, maar ik wilde toen toch nog graag verder studeren en dat deed ik bij de master animatie aan St. Joost in Breda. Tussen twee opleidingen door ben ik een halfjaar gaan werken bij het reclamebureau Fama Volat in Eindhoven. Daarnaast heb ik een aantal opdrachten gedaan variërend van een opdracht voor de buurman tot een opdracht voor Samsung. Op dit moment werk ik als freelance illustrator/animator en geef ik soms een gastles.”

 

Kijk voor meer informatie over Loek Vugs op TalentHub Brabant.

Loek Vugs in de podcast Hub!

Loek Vugs is ook te gast bij de podcast Hub! In deze podcastserie van TalentHub Brabant gaat Twan van Bragt, zelf onderdeel van WOLK – de hub voor schrijvers – in gesprek met talenten en mentoren uit de andere talenthubs. Loek Vugs maakt deel uit van Next, de hub voor audio-visuele kunsten.

Beluister de podcast

Marcel Groenewegen Marcel Groenewegen

Marcel Groenewegen


in Tilburg