De specialiteit van Eyesupply? Stagedesign, visuals, light en live shows. Ze geven nu een hands on workshop voor KONKAV! Programma nu bekend!

KONKAV organiseert samen met Playgounds Digital Arts Festival een hands on workshop. Playgrounds nodigt de tofste av-makers en bedrijven ter wereld uit. In voorgaande edities workshops van David Wilson en Julia Pott. En nu is Eyesupply aan de beurt! Ze geven voor maximaal 20 deelnemers een workshop live visuals.

HET BEDRIJF EYESUPPLY

Eyesupply is een creative video-design, production and operating agency gevestigd op Strijp-S, Eindhoven.

De studio creëert custom video content en operate video voor een breed scala aan internationale music promoters en artiesten maar ook motion graphics voor klanten variërend van media bedrijven tot dance evenementen. Enkele klanten zijn: Afrojack, Alda Events, Armin van Buuren, Bavaria, DJmag, Heineken, ID&T, Masters of Hardcore, Radio 538, Stereosonic Australia and Sunnery James & Ryan Marciano.

Het creatieve team bestaat uit video professionals, zoals motion graphic designers, 3D-animators, live video-operators, project fanatiekelingen en meer. Daarnaast werken ze nauw samen met specialisten op verschillende disciplines zoals show, design, light, interactive experience/technology. Wat hen bindt is hun passie voor muziek en creativiteit en hun verlangen om de best mogelijke show te creëren.

PLAYGROUNDS ACADEMY | LIVE VISUALS

Eyesupply geeft in deze KONKAV connects i.s.m. Playgrounds Festival een workshop live visuals creatie.

Binnen deze workshop, gegeven door oprichters en creative directors Kevin Walenciak en Carlo Ruijgers, wordt dieper ingegaan op de werkwijze en het maken van custom content in de vorm van live visuals.

Aan de hand van een case worden stap voor stap verschillende facetten van het productieproces in kaart gebracht, van klantvraag naar concept en van pixelmapping tot eindresultaat.

De case welke behandeld gaat worden is het festival Laundry Day 2011. Met meer dan 60.000 bezoekers is Laundry Day festival een van Belgisch grootste festivals. Het is een jaarlijks terugkerend festival gehouden op het eerste weekend in september midden in Antwerpen.

 

PROGRAMMA 15 december (wijzingingen voorbehouden) 

10.00 / 10.30 - KENNISMAKING EN BRIEFING
10.30 / 11.30 - PIXELMAPPING
11.30 / 12.30 - CONCEPT & MOODBOARD CREATIE
12.30/ 13.00 - PAUZE
13.00 / 13.30 - BESPREKING CONCEPT & MOODBOARD
13.30 / 16.00 - UITWERKEN VAN CONCEPT TOT EEN EERSTE OPZET IN DE PIXELMAPPING
16.00 / 17.00 - BESPREKING VAN DE RESULTATEN
EINDE 

PRAKTISCHE INFO

maandag 15 december @bkkc | Spoorlaan 21i-k in Tilburg

10.00-17.00 | max 20 deelnemers | kosten 25,-

zelf meenemen! Eigen computer (opgeladen) inclusief Adobe After Effects / Photoshop en optioneel Resolume Arena

wij zorgen voor soep, neem zelf je brood mee!

aanmelden via deze link
 

Image
Image
Janneke van Laar

Kunstloc Brabant