Schrijf je nu in voor het EFF 2014. Een jury selecteert en nomineert de beste films voor vertoning op het EFF óf voor een Gouden Camera...

Klaar voor de start? 

EINDHOVENS FILM FESTIVAL VIERDE EDITIE 28 + 29 + 30 NOVEMBER 2014

Hét Filmfestival voor de Onafhankelijke Film gaat weer van start. Deze vierde editie van het EFF vindt plaats in het nieuwe Natlab. Het NatLab ademt historie. Niet alleen voor Eindhoven als stad, maar ook voor de techniek, wereldwijd. Uitvindingen als de radio, de versterker, de camera en geluidsdragers vinden hun oorsprong op deze unieke plek. Dit leek ons dus bij uitstek de plek om al die nieuwe beelden, spannende plotten en originele onafhankelijke producties te vertonen! 

Filmmakers kunnen zich inschrijven voor Fictie, Documentaire of Animatie. Het festival wordt gesterkt door workshops en masterclasses door ervaren en gerenommeerde regisseurs of producenten, acteurs of muzikanten, scenarioschrijvers of editors. 

Deze editie besteden we extra aandacht aan nieuw tantent d.m.v. het filmblok ‘Freshness’ én een aantal workshops die speciaal gericht zijn op nieuwe makers. Op zondag maakt de vakjury bekend wie de winnaars zijn van de Gouden Camera’s 2014 tijdens de grote Awardshow. 

Inschrijven kan vanaf nu TOT 1 september 2014. Kijk voor de voorwaarden op onze website: www.eindhovensfilmfestival.nl

 

We zien je graag op het EFF!