De afgelopen 10 weken kon je hier via vlogs de AV-avonturen volgen van de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch. De studenten gingen in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Doel van de video is meer aandacht genereren voor opdrachtgever MU. Studenten brengen Strijp-S in beeld door de ogen van MU.

Project room MU is een spin in het web op Strijp-S. Bij MU vind je steeds wat anders: ze staat voor vernieuwing, verandering en experiment. MU is nieuwsgierig en heeft een positief kritische kijk naar de wereld om haar heen. MU wil geen ‘platte’ commercial maar een online-video waarin het onvoorspelbare en verrassende van MU voor het voetlicht komt. Ze wil mensen informeren over Strijp-S en enthousiasmeren voor MU.

De meest waardevolle productie komt bij MU online (mu.nl) en wordt gebruikt voor communicatiedoeleinden. De meest bijzondere vlog staat deze week in de spotlight bij KONKAV.

Veel plezier!

Robert de Vaan, docent Avans CMD ’s-Hertogenbosch

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

WEEK 10: IT’S A WRAP! | Op maandag 9 april vond de viewing plaats in de Verkadefabriek. In de grote bioscoopzaal waren alle producties en making-of’s, waaraan de studenten in dit blok gewerkt hebben, te zien en te horen. Ook was er de bekendmaking van de meest waardevolle productie voor opdrachtgever MU en de 10 runner-up’s van de KONKAV vlogs. Vanaf deze week gaat MU video's delen en bij KONKAV komt het beste vlog en team KL4 een week in de spotlight te staan.Na de viewing de blokbruggen, inzages en het forum is het project Motion Design, waarin studenten Strijp-S in beeld brachten door de ogen van MU, weer ten einde. Bekijk alle producties via https://vimeo.com/channels/prmd18/. De making-of’s vind je op https://vimeo.com/channels/prmd18mo/ en de vlogs uiteraard hier. Ik hoop dat je hebt genoten van de AVonturen van de studenten die in teamverband een korte audiovisuele productie in een actuele online context maakten. Superdank aan de mensen waarmee we samen mochten werken: Kimberley van Uden, Janneke van Laar, Vivian van Gaal, Sietske Aussems, Kim Nishanti,  Maarten Berkers, Caroline Dutry Van Haeften van Bekkum, Bas Agterberg, Corne van Summeren, Eltje Huisman, Jantien Tap, Marlies van de Meent - Hakvoort, Bjorn Maria, Camiel van der Houven, Danielle van der Markt, Niels Duffhues en Nadia Houben. En de mensen van MU, KONKAV, Het Klokgebouw, Het VEEM, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de Verkadefabriek. De laatste drie vlogs komen dit jaar van Team EF1, Team IJ3 en Team MN5.

Kunstloc Brabant Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant