De afgelopen weken gingen de eerstejaars studenten van Avans CMD ’s-Hertogenbosch op AV-avontuur. Ze gingen in teams aan de slag met het project Motion Design, waarin een korte audiovisuele productie in een actuele online context wordt gemaakt. Voor de Eindhovense opdrachtgever MU artspace brengen de studenten Strijp-S in beeld door de ogen van MU. Welke eindproducties sprongen eruit? Hier de meest bijzondere video's op een rij volgens Avans, MU en KONKAV.

Hoogste cijfer Avans

De camera zweeft en kantelt, en spannende beeldrijm is de rode draad in deze video. De productie van team Anderson kreeg het hoogste cijfer vanuit Avans. 

Winnaar volgens MU

Spannende shots die de nieuwsgierigheid voeden. En de verbinding in beeld weten te brengen tussen MU en Strijp-S. MU vond de productie van team Fassbinder het meest geslaagd.

Beste camerawerk volgens KONKAV

Team Lucas heeft durven experimenten vooral qua camerastandpunten en camerabewegingen. Je ziet het plezier van het maken. 

Beste visuele effecten volgens KONKAV

Digitale kleurvlekken vatten iconische elementen van Strijp-S. De productie van team Herzog is een eenvoudig idee dat gewoon goed is uitgevoerd. Het werkt!

Innovatiefste inzet van geluid volgens KONKAV

Team Kubrick heeft veel verschillende geluiden durven te gebruiken die deze videoproductie eigenheid geeft.

Creatiefste montage volgens KONKAV

De productie van team McQueen valt op door de opvallende gele elementen en de slimme montage, die samen een coherent verhaal vertellen. 

CMD

Bij de opleiding Communication & Multimedia Design ontwerp je voor de media van vandaag. Je experimenteert met de media van de toekomst. De opleiding is veelzijdig: studenten worden gestimuleerd interactieve producten, diensten en belevingen te ontwerpen en kiezen voor webdesign, vormgeving of digital media, voor kunst of techniek. Deze opleiding is gekozen tot beste opleiding Communication & Multimedia Design, door weekblad Elsevier 2018. De opleiding wordt al een aantal jaar in de top 2 van Nederland in de Keuzegids beoordeeld door studenten. Je volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Breda of 's-Hertogenbosch. 

 

meer informatie

Janneke van Laar Janneke van Laar

Kunstloc Brabant