Het KLIK! Amsterdam Animation Festival is op zoek naar animatiefilms. Inzenden kan nog tot en met 1 juli in de categorieën korte films, studentenfilms, in opdracht gemaakte films en stereoscopische films.

Inschrijven kan met het online deelnameformulier. Stuur ook een dvd’tje van je film op. Alle ingezonden films dingen automatisch mee naar de Political Animation Award, de Amsterdam Audience Award, the Young Amsterdam Audience Award en de Mopti Audience Award. Bovendien kun je ook nog eens terechtkomen in het jaarlijkse overzichtsprogramma van de recente oogst van Nederlandse bodem: Hollandse Nieuwe.

Korte animatiefilms zijn geldig wanneer ze gemaakt zijn na 1 januari 2010 en niet langer zijn dan 25 minuten. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Over KLIK!
De 5e editie van het KLIK! Amsterdam Animation Festival zal van 7 tot 11 november 2012 plaatsvinden op de nieuwe Amsterdamse locatie: filminstituut EYE. De meest uiteenlopende animatiefilms zullen er vertoond worden. Verder zijn er onder andere masterclasses en worden er speciale stereoscopische animaties vertoond.

Bron: animatie.blog.nl
 

Marcel Groenewegen

Marcel Groenewegen


in Tilburg