Telling Stories stond gepland voor 4 en 5 februari, maar is vanwege de situatie rondom het coronavirus uitgesteld naar 20 en 21 mei. 

Twee dagen vol tips & tricks, inspirerende masterclasses, bijzondere filmvertoningen en ontmoetings- en netwerkmomenten. @Natlab, @BROET, @Playgrounds, @Kunstloc Brabant/KONKAV, @Docwerk en @Van Osch Films bundelen hun krachten voor de eerste editie van de nieuwe Industry Days voor filmprofessionals, in Eindhoven!

Deze Industry Days zijn voortgekomen uit en borduren voort op de Doc Industry Day op het voormalige Docfeed-festival en de Makersday van het Eindhoven Film Festival.

12496

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 staat Natlab in Eindhoven in het teken van feit en fictie in film. We verkennen de vervagende grenzen tussen filmdisciplines, het ethisch handelen van filmmakers en opkomende technieken en hybride vertelvormen: ontwikkelingen die invloed hebben op het filmlandschap en de manier waarop makers verhalen vertellen.

meer info & tickets (tzt)

Dien je filmplan in voor de Lout Donders Awards

Omroep Brabant en Telling Stories geven jong filmtalent de kans om een financiële bijdrage voor een film te ontvangen. Tijdens de Film Industry Days mogen filmmakers hun idee pitchen, waarna de Lout Donders Award wordt uitgereikt, met als eerste prijs een realiseringsbijdrage van maar liefst 5000 euro!

Lees hier alles over de voorwaarden en het indienen van je plan.

Dien je filmplan in voor de Lout Donders Awards
Janneke van Laar

Kunstloc Brabant