Speeddate diner

Ga in 10 minuten 1-op-1 in gesprek met verschillende initiatieven, zoals fondsen en platforms. KONKAV serveert het diner! Je kunt met de volgende partijen in gesprek: Ton van Zantvoort (producent en regisseur NEWTON film), Paulien Mandos (Playgrounds), Anne Jacobs (filmprogrammeur Ethics Filmservice), Eline Warnier (Go Short), Charlotte Driessen (producent Harpy Films), Safira Dijkstra (De Ontmoeting én VPRO-HUMAN)

LET OP: een ticket voor het speeddate diner is aanvullend op het reguliere programma. Je koopt vooraf een ticket (€7,50) voor het speeddate diner. Het diner is vegan en speciale dieetwensen graag vooraf doorgeven. Bij het aanschaffen heb je de mogelijkheid een 1e en 2e voorkeur door te geven bij wie jij graag aan tafel schuift. Hier proberen we rekening mee te houden bij de indeling van de gesprekken. Lees onderstaand meer info over wie aanschuift bij het diner!

Tickets speeddate diner

Anne Jacobs (Filmprogrammeur Ethics Filmservice)

Veel filmmakers maken films over onderwerpen van maatschappelijke impact, die waardevol zijn om over in gesprek te gaan. Ethics Filmservice is het video on demand platform dat deze films verbindt aan het publiek werkzaam in de maatschappelijke sector. Het platform is altijd op zoek naar filmmakers die werken met sociaal-maatschappelijke thema’s. Anne, filmprogrammeur van Ethics Filmservice, kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw film. Of je film nu al afgerond is en na een festivalronde inmiddels (weer) op de plank ligt, of als deze nog in productie is. Anne gaat hierover graag met je in gesprek. 

Ethics Filmservice

Anne Jacobs (Filmprogrammeur Ethics Filmservice)

Charlotte Driessen (Harpy Films)

Harpy Films is opgericht door Charlotte Driessen. Direct na haar afstuderen (2015) heeft ze haar eerste productiemaatschappij opgericht. Na enkele jaren ervaring op diverse filmprojecten is ze verder gegaan onder de naam Harpy Films. Heb je een goed plan, ben je op zoek naar een producent of heb je zelf ambities als producent, schuif aan tafel bij Charlotte. 

Harpy Films

Charlotte Driessen (Harpy Films)

Ton van Zantvoort (producent en regisseur NEWTON film)

Ton van Zantvoort is een documentaire producent, regisseur, cameraman én editor, wiens werk wereldwijd is uitgezonden op tv en is geprezen en vertoond op gerenommeerde A- filmfestivals. Heb je een goed documentaire plan en zoek je een producent of wil je er over sparren? Ton weet alles van het maken van een documentaire, van het begin tot eind. 
 

NEWTON Film

Ton van Zantvoort (producent en regisseur NEWTON film)

Safira Dijkstra (De Ontmoeting én VPRO-HUMAN)

Safirah Dijkstra is dramaturg bij VPRO-HUMAN. Daarnaast is zij projectleider van talentontwikkelingstraject voor korte films De Ontmoeting en bestuurslid bij VERS, vereniging voor nieuwe film- en televisiemakers.
Safirah studeerde Theater-, film- en televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en behaalde de master Kunst, Cultuur en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder was zij werkzaam als Manager Marketing en PR bij distributeurs Cinema Delicatessen en Amstelfilm. 
 

De Ontmoeting

Safira Dijkstra (De Ontmoeting én VPRO-HUMAN)

Paulien Mandos (Playgrounds)

Playgrounds is een internationaal platform voor de creatieve industrie en post-digitaal beeld. Playgrounds organiseert meerdere events per jaar waarin zij makers met het veld verbinden. Playgrounds richt zich op animatoren, illustratoren, concept artists, vxf artists, XR-artists, filmmakers, sound designers en grafisch vormgevers. Wil je meer weten over werken in de creatieve industrie? Of heb je vragen over de productie van jouw animatiefilm? Zoek je funding voor je project en weet je de weg niet? Ga in gesprek met Paulien Mandos. 

Playgrounds

Paulien Mandos (Playgrounds)

Eline Warnier (Go Short)

Eline Warnier is programma coördinator Talent bij Go Short. Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Met een competitieprogramma, diverse focusprogramma’s en een uitgebreid randprogramma, educatieve activiteiten, workshops, feestjes en ontmoetingsplekken. Go Short profileert zich nadrukkelijk als podium voor (jong) talent en stuurt aan op ontmoeting en dialoog. Ga in gesprek om te kijken wat Go Short jou te bieden heeft. 

Go Short

Eline Warnier (Go Short)