6552

ONE WEEK FILM PROJECT - NIEUWE FILMERS

Het ONE WEEK FILMPROJECT vindt plaats van 9 t/m 13 augustus in Den Bosch, met de Verkadefabriek als het centrale hart van de ONE WEEK. Maar filmen kan overal!

Inschrijven kan tot 7 juli a.s. en het filmidee, hooguit een half A4’tje, moet voor 15 juli bij Nieuwe Filmers binnen zijn. Deelname is vrij voor zowel amateurs als professionals. Elk team wordt ingeschreven door een teamcaptain, niet ouder van 35 jaar. Deze leeftijdsgrens geldt ook voor de leden van het basisteam; regie, scenario en productie. Voor de andere teamleden geldt geen leeftijdsgrens.

Maximaal 10 filmteams gaan deze zenuwslopende uitdaging aan - in 5 dagen een korte film maken, van script tot eindmontage, in elk denkbaar genre! – Een creatieve rollercoaster met een overbiddelijke deadline op dinsdag 13 augustus, 17:00u! Deadline niet gehaald!? Dan wordt de film wel vertoond tijdens het Nieuwe Filmers Festival op 7 september, maar dingt deze niet mee naar de film award Het Paradepaardje met de geldprijs t.w.v. 2750,-! Gelukkig wel met de Publieksprijs en de 7 categorieprijzen.

De korte films gaan op zaterdag 7 september feestelijk in première in de Verkadefabriek Den Bosch tijdens het Nieuwe Filmers Festival! Een avondvullend programma met de filmpremières, interviews met de makers en uitreiking van de film award Het Paradepaardje 2019 mét € 2750 prijzengeld, de Publieksprijs twv 200 euro + 2 kaarten Industry Day Go Short en de 7 extra individuele categorieprijzen voor Beste regie, Beste scenario, Best Acteur m/v, Beste Sounddesign, Beste Camera DOP (director of photography), Beste Editing & Beste Production Design! We sluiten af met een afterparty met filmmuziek door Dj Losse Veter!

TICKETS NIEUWE FILMERS FESTIVAL 11.25 [incl 1,25 ticketingkosten] kan via www.verkadefabriek.nl of aan de kassa van de Verkadefabriek.

Indschrijfformulier en deelname voorwaarden vind je op www.nieuwefilmers.nl of mail naar info@nieuwefilmers.nl

Meer info over de ONE WEEK