Van 1 t/m 4 juni 2023 vindt vanuit het epicentrum in Venlo de zevende editie van het Limburg Film Festival (LFF) plaats. Van amateurfilms en (film)educatietrajecten tot videokunst en professionele producties; het Limburg Film Festival laat zien wat er de afgelopen jaren is gedaan op het gebied van film. Op zaterdag 3 juni organiseert CineSud een Industry Day met een netwerkbijeenkomst en masterclasses.

Beeld: winnaars Limburg Film Festival 2019 (Cinesud)

Industry Day

Ook tijdens deze zevende editie van het Limburg Film Festival organiseert CineSud een Industry Day speciaal voor filmmakers uit Limburg, maar ook daarbuiten. Kom op zaterdag 3 juni naar de Film in Limburg netwerkbijeenkomst met een CineTalk, panelgesprekken en interviews met interessante gasten en over boeiende ontwikkelingen. Tijdens de CineTalk wordt bovendien de Filmburger van Verdienste Award uitgereikt! Aansluitend is er een netwerklunch.

In de middag kun je deelnemen aan masterclasses om je technische en creatieve vaardigheden te verbeteren, ditmaal gegeven door regisseur Noël Loozen (Limburgia, Spoetnik) en director of photography Joris Bulstra (De Openbaring, Dojo). In de avond duik je lekker het festival in met filmvertoningen en Q&A's met bijzondere gasten.

Zaterdag 3 juni tussen 11.00 en 17.15 uur kun je in Venlo terecht voor een vruchtbare dag vol netwerkmogelijkheden, uitwisseling van kennis en ervaring en tips en tricks!

Kom naar meer events en krijg een leuke korting!

Programma & tickets

Kunstloc Brabant Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant