ZZP'ers in de cultuur delen hun ervaringen met het 'nieuwe normaal'. Hoe heeft de corona-crisis jou geraakt? Wat heb je ervan opgestoken?

Het nieuwe werken zélf is recent voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Kun je op de vertrouwde voet verder of moet je verbreden, veranderen en verzinnen?

Wat zijn de gevolgen van coronacrisis voor jou in deze nieuwe werkelijkheid? Wat was de waarde van je contract? Je afspraken? Wat betekende het voor je werk, je orderportefeuille, en breder voor je ondernemerschap? Wat zijn je ervaringen met NOW, TOGS of TOZO? Hoe sta je daarin als merknemer, merkmaker en merkhouder sterk?

Maar ook: Wat heb je ervan opgestoken? Heb je nieuwe verdienvormen bedacht? Maak je andere kunst? Hoe zit het met je ‘survival skills’? Wil je die delen?

De vorm die we voor deze bijeenkomst kiezen zal afhangen van de reacties van jullie. Dit bepaalt de keuze voor experts en partijen die we uitnodigen. Deel je ervaringen op bovenstaande vragen met ons, dan smeden wij dat tot een passend programma.

aanmelden

Kunstloc Brabant Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant