Je film financieren via crowdfunding: het heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je doen, en wat vooral niet? Leer het van de kenners!

Cinecrowd vertelt je alles over het crowdfunden van je film, Kunstloc Brabant vertelt je over de mogelijkheden voor financiele ondersteuning van crowdfundingcampagnes vanaf 2020 en filmmakers Jesse van Venrooij, Ira Hoefsmid en Jasper Loos delen de ervaringen van hun eigen crowdfundingcampagne. Ook heb je de mogelijkheid om jouw plan aan Cinecrowd en Kunstloc Brabant voor te leggen.

Denk je eraan om je volgende film met crowdfunding te financieren? Kom naar deze KONKAV connects en doe kennis en inspiratie op en leer de beste tips en tricks.

praktisch

datum: maandag 16 december

tijd: 14:00-18:00 uur

locatie: CAN10, Blushuis, Breda

deelname: 5 euro (incl drankjes)

tickets

programma

14.00 | inloop

14.30 | masterclass crowdfunding voor film door Jeltje Hillen van crowdfundingplatform Cinecrowd 

15:20 | vers-afgestudeerde filmmakers van het AKV|St.Joost @Jasper Loos en @Ira Guinevere Hoefsmid vertonen hun gecrowdfunde afstudeerfilms en delen hun ervaringen en beste tips & tricks 

professioneel filmmaker (en crowdfund-ervaringsdeskundige) Jesse van Venrooij (@Filmmoment) deelt de ervaringen van de crowdfundingcampagnes voor zijn film 't Is goed zo waarmee hij €15.595 ophaalde en voor zijn film Dokter Kees waarmee hij maar liefst €36.150 wist op te halen

17:00 | borrel en mogelijkheid om te speeddaten met adviseurs Cinecrowd en Kunstloc

Afbeelding: Setfoto van De Operateur, de afstudeerfilm van @Jasper Loos. Deze film kwam mede tot stand door een crowdfundcampagne via Cinecrowd. Fotograaf: Lotte Schrander.

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Kadans en door Grensverleggers (regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland). 

6894
6895
Kunstloc Brabant Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant