Hoe zet je film en documentaire in voor professionalisering in het sociaal domein? We hebben 10 plekken beschikbaar voor filmmakers die kennis willen maken met het sociale domein. 

Deze middag staat in het teken van inspireren, verdiepen en verbinden. Bij Ethics Filmservice geloven we dat film het middel is om de verdieping op te zoeken. Tijdens het Ethics Release Event staat het ontmoeten van film en maatschappij centraal. We ontmoeten elkaar tijdens deze middag en ervaren samen hoe deze branches elkaar kunnen versterken. Maak jij films/documentaires over maatschappelijke thema's en ben je benieuwd hoe deze van waarde kunnen zijn? Kom het ervaren op 22 maart. Het programma is van 12:30 tot 17:30 in theater de Nieuwe Vorst in Tilburg.

KONKAV stelt 10 kaarten beschikbaar voor filmmakers die kennis willen maken met het sociale domein. Maak jij impact met films over of in het sociale domein en wil je je netwerk verbreden meld je dan nu aan voor een plekje deze dag. Dit kan door een email te sturen naar: niekie.khaled@kunstlocbrabant.nl

Bekijk Ethics Filmservice

Aanmelden

17258
Emma de Waal Emma de Waal

Ethics Filmservice