Art Dept. zoekt jonge makers

Op 31 augustus begint de nieuwe lichting van de werkervaringsplek Docwerk. Vijf maanden lang werk je aan Art Dept., het kunst- en cultuurprogramma van NPO2 Extra. Een serie korte films over talentvolle kunstenaars, gemaakt door talentvolle filmers!

Ben jij net afgestudeerd aan een filmopleiding en wil je vijf maanden keihard aan de slag om je talent aan te scherpen en te laten zien? Solliciteer dan op één van de zes werkervaringsplekken bij Art Dept.

Art Dept. wordt gemaakt door Docwerk, TV-lab voor recent afgestudeerde film- en mediamakers, broedplaats voor jong audiovisueel talent. Ben je recent afgestudeerd aan HKU, AKV | St. Joost, School voor Journalistiek, Filmacademie of een andere relevante media-opleiding?

Binnen Docwerk werk je vijf maanden, samen met NTR, NPO2Extra en Van Osch Films, aan content voor Art Dept. Je wordt gecoacht als maker, krijgt workshops van gerenommeerde filmers, wordt gecoacht bij het schrijven van je eigen filmplan (om door te stromen naar bijv. Teledoc Campus) en leert de weg in Hilversum! Je gaat met elkaar op pad om te researchen, draaien en monteren en je films worden uitgezonden.

Docwerk is gevestigd in de Willem Twee-Fabriek in Den Bosch. Je krijgt een stagevergoeding van bruto €500,- per maand (o.b.v. 32 uur per week) plus reiskosten.

 

Solliciteren? Stuur je motivatie van maximaal 1 A4, een CV en links naar je films voor 15 april a.s. naar info@docwerk.tv.  Op dinsdag 21 april organiseren we een pitch waar je de aanmelding in maximaal 8 minuten kan toelichten.

 

Meer info