Soundheroes

Soundheroes = Nathan van Espelo. Ik ben een audio engineer, muziekproducer, songwriter, componist, drummer en muzikant. Opgegroeid in een muzikale familie, ben ik als 7-jarige mijn carriere gestart achter de drums. Na de middelbare school, heb ik Compositie & Muziekproductie gestudeerd aan de HKU en later Pro Audio Engineering bij SEN. Muziek en audio lopen als een rode draad door mijn leven en door de jaren heen ben ik betrokken geweest bij diverse projecten in allerlei rollen en heb ik veel ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd. 

Met mijn fullservice muziekproductie studio Soundheroes, houd ik mij bezig met allerlei audio en- muziekgerelateerde werkzaamheden. Je kunt bij mij terecht voor o.a. opname, mixage en muziekproductie. Daarnaast specialiseer ik mij in audio post productie, mixage, mastering, voice-over opname, sound design en toegepaste compositie bij beeld en andere media.  

Met mijn passie voor muziek en audio, help ik je bij het creëren en vormgeven van jouw geluid. Of je nou een solo artiest bent die muziek nodig heeft, een bedrijf dat op zoek is naar een soundlogo, een danceproducer wiens tracks gemixed moeten worden of een upcoming indieband die een album wil opnemen, geen enkel project is hetzelfde en ik geef het de aandacht die het verdient. "Great Sound Makes Heroes". 

Meer informatie vind je op www.soundheroes.com. 

Soundheroes

"Als audioprofessional sta je meestal niet zo op de voorgrond, maar waar je me van zou kunnen kennen is bijvoorbeeld de uitzending van Showponies van Alex Klaasen op de NPO."

lees het KONKAV-interview met Nathan

6954