Voor Driessen Groep zoeken wij een enthousiaste Videograaf (allround camera operator / editor / motion designer / archivaris) voor de opname en montage van kleine tot middelgrote videoproducties, het beheren van opname- en montagefaciliteiten / software en het beeldarchief van de Driessen Groep. Soms ga je zelfstandig op pad, maar meestal samen met een projectleider van jouw afdeling Marketing & Communicatie en/of andere collega’s. Ben je een ervaren videograaf, versta je de kneepjes van het vak om zelfstandig, maar ook onder regie, opnamen te maken en deze te monteren tot aansprekende videoproducties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?
Je kerntaken zijn: Camera- (incl. geluid) en montagewerk van relatief kleine tot middelgrote videoproducties (interviews, aftermovies, items, reportages). Deze producties voorzien van motion design elementen (o.a. logo-animaties, (naam)titels, icons etc.) Het beheren en ordenen van de opname- en montage apparatuur / software en het beeldarchief van Driessen Groep. Je maakt onderdeel uit van de super gezellige afdeling Marketing & Communicatie, zo’n 25 marketing- en communicatie-adviseurs, grafische en digitale vormgevers, webdevelopers en event organisatoren. Je werkt binnen de afgesproken kaders, waaronder planning en budget. Je thuisbasis is de Brainport Human Campus in Helmond, maar je bent ook regelmatig op pad naar bijvoorbeeld medewerkers en opdrachtgevers van Driessen Groep in heel Nederland. 

Wat vragen wij?
Je hebt hbo werk- en denkniveau en bent communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt kennis van en ervaring met diverse edit- en motion design software en diverse (semi)-professionele videocamera’s en audio opnamen apparatuur. Je denkt in oplossingen en gaat voor het beste resultaat. Je bent enthousiast, initiatiefrijk, flexibel, een teamplayer en daarnaast betrouwbaar, zorgvuldig en accuraat. Je bent zelfstandig en hebt affiniteit met techniek. Het bezit van rijbewijs B is een vereiste.

Wat bieden wij?
Een leuke en afwisselende functie voor 40 uur per week in een creatieve omgeving waarin je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en waarin alle ruimte is voor je eigen inbreng. Een marktconform salaris en een 13e maand naar rato. Ruim 28 vakantiedagen om lekker te ontspannen voor een goede werk-privé balans. Een jonge, informele, gezellige en professionele afdeling met ruim 25 enthousiaste collega’s die graag met elkaar samenwerken en waarin jij je zeker snel thuis zult voelen. Een mooi kantoor en een fijne werkplek met iedere dag een heerlijke gratis lunch in de brasserie. 

Ben jij degene die we zoeken en wil je als allround videograaf deel uitmaken van een groot, professioneel marketing en communicatie team waarin je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan snel! Reageren kan tot en met 9 augustus 2021. Zet in je motivatie en CV ook een link naar je portfolio.

Heb je vragen over de functie of de organisatie, neem dan contact op met jeroen.veldkamp@driessengroep.nl.