Heb jij een scherp oog, gevoel voor ritme en een onuitputtelijke drive? Wil je een kijkje achter de schermen bij de productie voor de grootste festivals van Europa & beyond? Ben je niet vies van een weekend lang doorploeteren, omdat "the show must go on"? Sta jij bij muziekoptredens meer naar de schermen dan naar de artiest te staren? Droom je van massa's dansende mensen die baden in het licht van jouw visuals? Lijkt VJ'en zeg maar echt jouw ding? Ben jij student 2D/3D animatie, gamedesign of iets anders met bewegend beeld?

Indien je vanaf januari of februari voor 5-6 maanden beschikbaar bent als stagiar, dan zijn we misschien een match made in heaven!

Even over ons

Wij zijn VeeMee visuals; een team van VJ’s, grafische ontwerpers, 3D-artiesten, video editors, animatoren en illustratoren. We specialiseren ons in live video en contentcreatie voor evenementen, artiesten en festivals. Ons werk is wereldwijd te vinden. Samen werken we met passie om dag in, dag uit het spektakel van de schermen te laten spatten.

Even over jou

- Je bent al redelijk bedreven in 3D motion design (bij voorkeur met Cinema 4D) of 2D motion graphics (met After Effects).
- Je hebt de basis van de rest van de Adobe suite ook onder de knie.
- Je denkt in concepten en weet van daaruit naar een beeld te werken.
- Buiten begeleidingsmomenten om kan je goed zelfstandig werken.

Wil je contact opnemen?

Beschrijft dit jouw ontwikkelrichting? Get in touch en laat ons zien wat je kan. Wie weet kun je minimaal 5 maanden meedraaien achter de schermen van de allerdikste shows!

Voor meer info: www.veemee-visuals.com
Contact: info@veemee-visuals.com

Bel VeeMee visuals Mail naar VeeMee visuals