Het is soms nogal een uitdaging om de tijd te nemen om je projectplan grondig door te ontwikkelen. Dit is je kans, in groepsverband en onder leiding van een aandachtige industry professional! De Next Academy | Writers Room Fictie is ontwikkeld door CineSud, gefinetuned voor Next en biedt jou de juiste tools om je project naar een hoger plan te tillen.

Maximaal zes deelnemers krijgen de kans om in een intensieve groepscoaching door producent Ibo Karatay hun script en/of projectplan inhoudelijk te verbeteren. Samen worden knelpunten en uitdagingen besproken en zoek je naar oplossingen. Verspreid over 3 maanden komen jullie 3 keer samen. Aan het einde van dit traject is je projectplannen zodanig verder ontwikkeld dat je kans op productie stevig vergroot wordt.

De Next Academy | Writers Room Documentary vindt plaats op
Vrijdag 15 oktober bij BROET in Eindhoven (10:00-17:00)
Vrijdag 19 november ga je als groep online of offline aan het werk, Nathalie sluit 's middags online aan (10:00-17:00)
Vrijdag 17 december bij BROET in Eindhoven (10:00-17:00)

Aanmelden kan tot en met 15 september door onderstaande onderdelen in één gebundelde pdf van max. 6 pagina's en 5mb naar info@broet.nl te sturen. Eind september hoor je of je geselecteerd bent. Bij selectie krijg je een factuur voor de kosten, pas na betaling is je deelname definitief.

Meer info