Ben jij een ervaren motion designer? Is het samenspel tussen beeld en geluid zeg maar echt jouw ding? Heb je ervaring met het VJ-vak? Dan hebben wij een heel toffe vacature voor je!

WIE ZIJN WIJ? 

VeeMee visuals specialiseert in live video en contentcreatie voor evenementen, artiesten en festivals. Ons werk is wereldwijd te vinden. We zijn een team van VJ’s, grafische ontwerpers, 3D-artiesten, video editors, animatoren en illustratoren. Samen werken we met passie om dag in, dag uit het spektakel van de schermen te laten spatten.

WAT WORDT JOUW ROL?

Als mastermind op het scherpst van de snede tussen creatieve expressie en technische ambacht voel je je thuis in een team dat samen werkt om aanvragen om te zetten in frisse concepten, die vervolgens tot bloei komen in de vorm van indrukwekkende (3D-)content.

Je wisselt je werk op kantoor af met video operation in clubs, evenementhallen en festivalterreinen over de hele wereld. Neem het van ons aan; het geeft een ongeëvenaarde kick wanneer je het publiek in levende lijve los ziet gaan op jouw content!

WAT ZOEKEN WIJ?

- Minstens 3 jaar professionele ervaring met motion design pakketten zoals bijvoorbeeld Cinema 4D en/of Adobe After Effects. Je hebt ook basiskennis van Adobe Illustrator, Photoshop en Premiere.
- Je hebt affiniteit met dancemuziek en de festivalwereld.
- Je hebt een oog voor strakke visuals en een goed gevoel voor het samenspel tussen muziek en beeld.
- Je kan goed in teamverband werken. Je kan taken delegeren en pakt je verantwoordelijkheid. 
- Wanneer je helemaal opgaat in een gave opdracht verlies je niet het overzicht en hou je deadlines in acht.
- Je ziet problemen als uitdagingen en denkt in oplossingen (en je bent niet vies van clichés).
- VJ-ervaring met Resolume Arena is een grote pre.
- Een rijbewijs eveneens.
- Je hebt affiniteit met slechte (woord)grappen of bent heel goed in het opstellen van een interne mentale blokkade om ze niet aan te hoeven horen.

WAT ZUL JE BIJ ONS VINDEN?

- Een uitzicht op een vast contract.
- Een marktconform salaris.
- Supergezellige collega’s op kantoor en in ‘t veld.
- De mogelijkheid om op allerlei plekken op de wereld terecht te komen en daar een vette show neer te zetten. Welke taal men ook spreekt; feesten kan iedereen!
- De tijd en ruimte om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.
- Een inspirerende werkplek (dit moest erbij van onze HR-manager)
- Last but not least: het megaschattige kantoorhondje Pixel! Ze kan zitten, pootjes geven, en vooral heel lief zijn; Cinema 4D gaat nog wat lastiger.

Geïnteresseerd? Blijf dan niet naar deze vaca-ture maar neem contact met ons op!

11239