Ben jij een ervaren 3D motion designer? Is het samenspel tussen beeld en geluid zeg maar echt jouw ding? Heb je affiniteit of ervaring met het VJ-vak? Dan hebben wij een heel toffe vacature voor je!

Wie zijn wij? 

VeeMee visuals specialiseert in live video en contentcreatie voor evenementen, artiesten en festivals. Ons werk is wereldwijd te vinden. We zijn een team van VJ’s, grafische ontwerpers, 3D-artiesten, video editors, animatoren en illustratoren. Samen werken we met passie om dag in, dag uit het spektakel van de schermen te laten spatten.

Wat wordt jouw rol?

Als mastermind op het scherpst van de snede tussen creatieve expressie en technische ambacht voel je je thuis in een team dat samen werkt om aanvragen om te zetten in frisse concepten, die vervolgens tot bloei komen in de vorm van indrukwekkende (3D-)content.. Mogelijkerwijs wissel je je werk op kantoor af met video operation in clubs, evenementhallen en festivalterreinen over de hele wereld. Neem het van ons aan; het geeft  een kick wanneer je het publiek in levende lijve los ziet gaan op jouw content!

Wat zoeken wij?

- Minstens 3 jaar professionele ervaring met een Cinema 4D en Redshift (andere 3D-pakketten hebben niet de voorkeur, maar schroom je niet alsog aan te kloppen!),  en Adobe After Effects. Je hebt ook basiskennis van Adobe Illustrator, Photoshop en Premiere.
- Op het gebied van modeling, texturing, 3D-animatie, belichting en multipass-rendering is er weinig meer onbekend voor jou. 
- Je hebt affiniteit met dancemuziek en de festivalwereld.
- Je hebt een oog voor strakke visuals en een goed gevoel voor het samenspel tussen muziek en beeld.
- Je kan goed in teamverband werken. Je kan taken delegeren en pakt je verantwoordelijkheid. 
- Wanneer je helemaal opgaat in een gave opdracht verlies je niet het overzicht en hou je deadlines in acht.
- Je ziet problemen als uitdagingen en denkt in oplossingen (en je bent niet vies van clichés).
- VJ-ervaring met Resolume Arena zou tof zijn, maar een rol puur gericht op contentcreatie is ook mogelijk.
- Een rijbewijs is een pre.
- Je hebt affiniteit met slechte (woord)grappen of bent heel goed in het opstellen van een interne mentale blokkade om ze niet aan te hoeven horen.

Wat zul je bij ons vinden?

- Een uitzicht op een vast contract.
- Een marktconform salaris.
- Supergezellige collega’s op kantoor en (indien je ook VJ’t) in ‘t veld!
- De mogelijkheid (als VJ) om op allerlei plekken op de wereld terecht te komen en daar een vette show neer te zetten. Welke taal men ook spreekt; feesten kan iedereen!
- De tijd en ruimte om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.
- Versgebrande & -gemalen koffie en collega’s die opletten of je wel genoeg koffie drinkt (geen zorgen, er is ook decaf die voor de afwisseling wél te drinken is, en meer smaakjes thee dan dat deze vacaturetekstlimiet toelaat).
- Een inspirerende werkplek (dit moest erbij van onze HR-manager)
- Last but not least: het megaschattige kantoorhondje Pixel! Ze kan al zitten en pootjes geven; Cinema 4D gaat nog wat lastiger.

Wil je contact opnemen?

Geïnteresseerd? Blijf dan niet naar deze vacature, maar stuur een mail naar info@veemee-visuals.com met je CV/portfolio en vertel waarom jij onze nieuwe 3D-topper in spe bent!

Bel VeeMee visuals Mail naar VeeMee visuals