Beeld: Anke Gielen

We zijn in de lucht! De site van KONKAV | audiovisueel netwerk brabant is sinds donderdag 1 december officieel online te bewonderen. Tijdens de lancering werd ook de winnaar van de pitch bekend gemaakt. En dat is geworden...

Maureen Prins! Maureen had het beste concept ingediend voor de enige echte KONKAV promotiefilm. Samen met bkkc en The Cre8ion.Lab wordt de film ook daadwerkelijk gemaakt. Meer informatie hierover volgt!

KONKAV | audiovisueel netwerk brabant werd gelanceerd tijdens de netwerkbijeekomst 'De Toekomst Begint Vandaag' bij het AKV St. Joost in Breda. Tijdens deze bijeenkomst presenteerden verschillende Brabantse partijen zich die ook komende jaren van belang zullen zijn in de audivisuele industrie van Brabant met onder anderen Leon van Rooij (Huis voor Beeldcultuur en Playgrounds Festival), Studio Smack over crowdfundingsplatform Voordekunst en hun geslaagde project 'Turfschip van Breda' en Toonbeeld die tweejaarlijkse ToonBeeld Award uitdeelde aan diegene die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de Brabantse AV sector: Joost Seelen.

Daarnaast werd er afscheid genomen van av-makelaar Freek van 't Ooster. De netwerkbijeenkomst was de afsluiting van het AV Impulsprogramma dat Freek voor zijn rekening nam.

Heb je het gemist?
Bekijk hier de bijeenkomst terug.

Sanne Douma

Sanne Douma