Op 25 + 26 juni gaat Playgrounds op wereldtournee. Filmmakers, concept artists en animatoren van over de hele wereld zijn te zien in een 24-uurs livestream-marathon!
 
Het zijn gekke tijden... In 2020 bereikte Playgroundshaar publiek via een aantal druk bezochte online festivals. Voor 2021 bedacht de organisatie een nieuw concept. Ze nemen je mee op wereldreis! Visual art ontdekken tijdens een 24-uurs trip over de wereld. Een ding dat Playgrounds juist leuk vindt aan deze tijd, is dat ze contact kan maken met artiesten uit alle hoeken van de wereld.
 
Reizen is voor velen van ons op dit moment geen optie en zeker nu niet iets dat prioriteit heeft. Maar inspiratie en kennis gedijen ook door het zien en ervaren van nieuwe invalshoeken en stemmen in visual storytelling en nieuwe culturen.
 
Dus laat Playgrounds jouw digital stewardess zijn en ontdek de beste concept artiests, designers en filmmakers van de wereld. Van India naar Spanje, van Afghanistan naar Amerika, van de Filippijnen naar Zuid-Afrika. Pak een drankje, beentjes omhoog en geniet van deze zomerse globetrottin’ online marathon!

25 + 26 juni 
Registreer hier voor een  gratis  ticket

Meer info over de World Tour