CORRIE is een film die onderzoekt hoe er wordt omgegaan met een grote verandering binnen een liefdesrelatie en is een ode aan de kracht van de liefde, voor de ander en voor jezelf.

Hoe vind je jezelf opnieuw uit als je partner een verandering doormaakt? Deze taak staat Corrie te wachten. Haar partner Ashley is in transitie van man naar vrouw. Steeds vaker vraagt Corrie zich af in hoeverre ze haar partner kan volgen in de transitie. Ze zal op zoek moeten gaan naar wie zij zelf diep van binnen is om tot een antwoord te komen. De veranderingen bieden verrassende nieuwe inzichten in de relatie en over henzelf. Verborgen gebreken en sluimerende verlangens tot zelfontplooiing komen bovendrijven. De nieuwe situatie biedt mogelijkheden tot een schone lij en het heruitvinden van haarzelf. Ook brengt het Corrie en Ashley op onverwachte momenten dichterbij elkaar, op manieren die vóór de verandering wellicht niet mogelijk waren geweest.

Datum: 24 september

Tijd: 16:00 uur

Locatie: Natlab/BROET

CORRIE is mede mogelijk gemaakt door financiering van het Next Talentprogramma. Next is een initiatief van Playgrounds en wordt ondersteund door BROET, Natlab, AKV|St. Joost, Submarine Channel, The Panics, Kaboom Film Festival, Herrie Film & TV en BredaPhoto.

 

Meer info & tickets