Ontmoet collega AV-makers tijdens een informeel diner. Leer andere professionele makers en hun werk kennen. Deel ervaringen, doe inspiratie op en maak kennis met gelijkgestemden voor mogelijke samenwerkingen. Breng een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes. Een intiem festijn op een toffe locatie, vol huisgemaakt eten en een goed gezelschap van filmmakers. AV-diner #5 vindt plaats tijdens de 9e editie van het Eindhoven Film Festival. 

hoe, wat, waar

wanneer | vr 29 nov

hoe laat | 18:00-21:00 uur

locatie | Broet, Natlab, Eindhoven

kosten | 5 euro (neem een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes), 15 euro inclusief het aansluitend filmprogramma Colourful Rebels

tafelthema | dare to be different

meld je aan om een vorkje mee te prikken

AV-diner #5

Elk seizoen is KONKAV bij een andere AV-studio te gast. De setting van het vijfde AV-diner is de Makers Day van het Eindhoven Film Festival (EFF). The thema van dit festival, dat al voor de 9e keer wordt georganiseerd door filmplatform BROET, is meteen ook de insteek van het tafelgesprek: Dare to be to different. Waar lapte je de filmregels aan je laars of volgde je je eigen esthetiek? En pakte dat goed of vloog je uit de bocht? Share it all!

6815
"Hongerig naar nieuwe gezichten? Dorstig naar inspiratie? Schuif aan bij het vijfde AV-diner! "
Janneke van Laar Janneke van Laar

Kunstloc Brabant