Deze bijeenkomst is geannuleerd vanwege landelijke corona-richtlijnen en vindt later dit jaar plaats.

Ontmoet collega AV-makers tijdens een informeel diner. Leer andere professionele makers en hun werk kennen. Deel ervaringen, doe inspiratie op en maak kennis met gelijkgestemden voor mogelijke samenwerkingen. Breng een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes. Een intiem festijn op een toffe locatie, vol huisgemaakt eten en een goed gezelschap van filmmakers. AV-diner #6 vindt plaats bij Lumineus in het AVhuis in Breda.

hoe, wat, waar

wanneer | do 2 april

hoe laat | 18:00-21:00 uur

locatie | Lumineus, AVhuis, Breda

kosten | 7,50 euro (neem een gerecht mee om te delen, KONKAV zorgt voor de drankjes)

tafelthema | innovatie en nieuwe ontwikkelingen binnen film en av - wat wil je bereiken/overbrengen en welke vorm kies je daarvoor? 

meld je aan om een vorkje mee te prikken

AV-diner #6

Elk seizoen is KONKAV bij een andere AV-studio te gast. Bij het zesde AV-diner zijn we te gast bij Lumineus. Lumineus is gevestigd in het AVhuis in Breda, een pand vol filmmakers en aanverwanten.

Lumineus is 25 jaar geleden opgericht door filmmaker Jeroen Neus. Halverwege die 25 jaar sloot Carine van Vugt aan en is het officieel Lumineus VOF. Lumineus maakt films, serious games en tentoonstellingen. Verhalen vertellen is hun vak. Lumineus initieert eigen projecten en werkt ook in opdracht. Met hun stichting Verhalis maken ze innovatieve erfgoedprojecten. Nog altijd experimenteert Lumineus bij elk nieuw project volop, de vorm die wordt gekozen (of het nou VR is, een game of een ruimtelijk werk) is elke keer gestuurd door de vraag die er ligt. In alle producties staat de mens centraal. 

"Hongerig naar nieuwe gezichten? Dorstig naar inspiratie? Schuif aan bij het zesde AV-diner! "
Kunstloc Brabant Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant