FILMPJE PRIKKEN?
Dè duurzaamste filmspeurtocht in het Spoorpark voor het hele gezin. Ga mee op film-priktocht en maak meteen het park schoon! 

In het Spoorpark is een QR-code-filmspeurtocht & zwerfvuil-opruimactie uitgezet voor het hele gezin. Ga op zoek naar vijf toffe filmpjes (6+) die aansluiten bij de duurzame ontwikkelingsdoelen. Laat je inspireren om kleine dingen te doen die beter zijn voor het milieu. Bijvoorbeeld zwerfvuil opruimen! Als je klaar bent, kijk dan eens met andere ogen naar het zwerfvuil wat je hebt opgehaald. Misschien knutsel je zelf van een oude fles een superheld en maak je een stopmotion-film!

Met filmpjes van Loek Vugs, Marlies van der Wel, Robert Löebel en Marat Narimanov.

De route is vanaf 5 augustus t/m eind september actief. 

Meer info

11356

Dit project is ontwikkeld door Solar World Cinema, in het kader van Een Wereld Te Winnen van de Gemeente Tilburg. Waarbij projecten in het teken staan van de Sustainable Development Goals (SDG's). Waarbij we ons inzetten om samen de wereld een stukje mooier te maken en bewustzijn te creëren rondom thema's als klimaatverandering. 

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, DeBuren, Proeftuin Internationalisering, Kunstloc, MOOOV, GroenXtra, Spoorpark, De Stadscamping.