Drive-in Cinema

Van Osch Films organiseert op zaterdag 25 mei 2019 de eerste editie van de Drive-in Cinema. De documentaire The Mother of Beauty wordt op een groot, metershoog bioscoopscherm vertoond op een parkeerplaats van het Autotron in Rosmalen. Bezoekers kunnen vanuit hun auto deze film optimaal beleven, terwijl zij het geluid ontvangen via de FM-radio.

De film
De documentaire The Mother of Beauty gaat over de betekenis van schoonheid. Over modellen die bij hetzelfde modellenbureau hebben gewerkt als Marilyn Monroe. Ze kijken terug op hun leven en op hun carrière in het hart van de entertainmentindustrie: Hollywood. Een film over beauty en het veranderen daarvan met de jaren, over vergankelijkheid die gepaard gaat met ouder worden.

Praktische informatie
Tickets voor deze unieke vertoning zijn per auto te koop voor €25,- per stuk. Elke ticket geeft recht op één plek voor een auto met maximaal 3 personen.

Het parkeerterrein van het Autotron is geopend vanaf 21.00. Aanvang film 22:00. Wij raden aan om voor 21:45 bij het terrein te zijn om nog voldoende tijd te hebben om naar een plek te gaan.

Tickets

Matthijs Kösters Matthijs Kösters

Van Osch Films