Girls! Laat je betoveren, veroveren, misschien zelfs veranderen door de vrouwen in deze FRESH MEET: glanzend nieuwe korte films van toffe makers, vers van de pers of met al stevig wat ervaring. 

Bereid je terwijl de zon achter de daken van Strijp zakt en Luuk van de Ven je laat kennismaken met de makers die vanavond hun film vertonen voor op een bouncende avond. Met fictiefilms, een videoclip en dansfilm is er aan variatie, aanstekelijke beats en interessante perspectieven geen tekort.

Dit programma vindt plaats op het binnenplein van Natlab.

We vertonen de volgende films:

Kasper van 't Hoff & Dennis de Pijper - Felt ~ 10 min
"Once I thought I saw you in a crowded, hazy bar / Dancing on the light from star to star"
Over een ontmoeting, muziek en dat wat alleen maar op een bierviltje geschreven kan worden.

Takka Naffa Film - Wonden helen niet in het donker ~ 7,5 min
Een mysterieuze ontmoeting tussen een succesvolle zakenvrouw en een man op zijn retour pakt voor beiden anders uit dan verwacht.

Sanne Kortooms - Love Me Like I Love You ~ 4 min
De videoclip van de debuutsingle van singer-songwriter Nana M. Rose. Om haar eigen pad te kunnen bewandelen moet ze losbreken uit het kader dat ze zichzelf oplegt om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Maar die zoektocht is er een van aantrekken en afstoten, omarmen en loslaten.

Camiel Zwart* - Virgins ~ 5 min
Drie Italiaanse prostituees zitten gevangen in een dagelijkse routine. De enige manier om eruit te ontsnappen is door te dansen.
* In eervolle herinnering aan Camiel, die op 8 mei onverwachts overleed.

Cleo Mullis - Moon ~ 12,5 min
Als Noa 's avonds naar haar vriend Moon fietst om hun eenjarig jubileum te vieren, begint ze opeens te twijfelen aan haar gevoelens. Zijn die nog sterk genoeg of moet ze vanavond kiezen tussen Moon en zichzelf?

Ben je erbij op:

Woensdag 18 augustus

20:45 uur

Natlab, Eindhoven

Info & tickets