Over KONKAV Back

 • Over KONKAV

  Voor wie is KONKAV? En waarom?

  KONKAV is een platform, van het veld en voor het veld, dat het netwerk, de inhoud en de kracht van av-Brabant inzichtelijk maakt. Je vindt op KONKAV av- en filmmakers, instellingen en bedrijven. Je kunt een eigen profiel aanmaken waarin je kunt aangeven wat je doet en met wie je tijdens welke projecten hebt samengewerkt. KONKAV is er voor av-makers, filmmakers, opdrachtgevers, maar ook voor festivals, instellingen en geïnteresseerden.

  Wie werken mee?

  Playgrounds Digital Arts Festival, The Cre8ion.Lab en bkkc ontwikkelden het platform. De website wordt onderhouden door een daarvoor aangestelde redactie. Deze redactie bestaat uit leden van heel verschillende komaf. Bij Kunstloc Brabant (de fusieorganisatie van bkkc en Kunstbalie) is Janneke van Laar projectleider voor KONKAV. Samen met adviseur Iduna van de Ven is ze verantwoordelijk voor de strategie en promotie van KONKAV en organiseert ze door het jaar heen KONKAV connects met verschillende bedrijven en partijen. Met KONKAV connects bieden we verdieping en inspiratie en de kans om elkaar ook eens te ontmoeten en verder te praten over je werk. Ook is er KONKAV KAST: de podcast van KONKAV waarin het gesprek wordt aangegaan met nieuwe en gevestigde beeldmakers. Daarnaast zijn er een aantal gastredacteuren verbonden aan KONKAV, zoals Marcel Groenewegen en Meike van Zandvoort.

  Wil je ook meewerken?

  Heb je een interessant onderwerp om over te schrijven? Ben je bijvoorbeeld bezig met een mooi project of werk je aan een onderzoek dat interessant is voor de KONKAV’ers? Of wil je de redactie tippen wat betreft nieuws, een agendapunt of wanneer je bepaalde informatie mist op de website? Stuur ons een mail!

Powered by BKKC