Magazine Back

  • Hoera! Trouwe KONKAV'er Arantja werpt zich vanaf dit najaar op als ambassadeur van KONKAV. Concreet betekent dit dat ze zich samen met ons in zal zetten om de eigen community, ook offline, te versterken. Waarom? Ze vertelt het zelf.

    "Hoi! Mijn naam is Arantja. Ik ben trouwvideograaf, docu-maker en editor bij Aurum Films. Nu vier jaar actief in de filmbranche. Naast dit werk heb ik ook mijn eigen studio genaamd lab twaalf. Hier werk ik en verhuur ik (flex)werkplekken en organiseer ik events voor creatieve ondernemers. De reden dat ik dit ben gaan doen is omdat ik merk dat veel creatieve ondernemers vaak richting de Randstad verhuizen om werk te vinden en dat vind ik jammer. Ik draag graag bij aan de mogelijkheid om de markt in Brabant sterker te maken!

    Dit is dan ook de reden dat KONKAV voor mij zo belangrijk is en ik er ambassadeur ben geworden. Samen met KONKAV zal ik me dan ook inzetten om onze eigen community te versterken. Deze offline aanvulling doe ik door allerlei activiteiten te gaan organiseren waarbij wij allemaal beter van worden. Van netwerken tot het leren van experts, het zal allemaal aan bod komen. De eerste activiteit die we organiseren is het av-diner, een informeel etentje in onze studio waar je andere makers en hun werk beter leert kennen."

    Foto: Danny Janssen-bruidsfotografie

    Voorvechter van de KONKAV-community

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC