Magazine Back

 • Deze Show & tell is inmiddels uitverkocht!

  Dit keer een show & tell in Eindhoven op 10 december waar KONKAV de tofste bedrijven vraagt om met jou in gesprek te gaan.

  Dé gelegenheid voor film- en av-makers om je showreel te presenteren en kennis te maken met potentiële opdrachtgevers. Meld je direct aan.

  De eerste toffe bedrijven waar jij op 10 december je werk aan mag tonen zijn bekend. Stel jezelf voor aan:

  PostPanic
  PostPanicuit Amsterdam bestaat uit verschillende onderdelen waaronder PostPanic - commercial film en PostPanic Pictures voor artistieke lange films. Ze werkten voor TNT, Intel, Disney XD en vele andere opdrachtgevers. Tegelijkertijd werkt PostPanic ook aan feature films. Een van hun producties, Lost Boy, zal begin 2016 gereleased worden.

  VPRO Dorst 
  Dorst is het audiovisuele lab voor vernieuwing bij de VPRO. Bij Dorst ontwikkelen getalenteerde jonge makers en journalisten programma’s, formats en zichzelf. Dorst biedt jonge makers en journalisten tussen de 20 en 34 ruimte om te experimenteren, maar ook ondersteuning van ervaren VPRO’ers, met als doel nieuw talent door te laten stromen binnen de VPRO.

  VPRO maakt graag kennis met het Brabantse av talent!

  Kunstbalie
  Kunstbalie is op zoek naar film makers die een duidelijke ambitie hebben om hun kennis te delen met het primair onderwijs, maar niet goed weten hoe zij dit veld moeten betreden en wat dit veld van hen vraagt. Kunstbalie zal aanwezig zijn bij de show & tell om de vraag van de makers op te halen ivm. het onderwijs veld. Wat houd je tegen om het onderwijs veld te betreden? Wat zijn de drempels voor jou? Wat heb jij nodig als maker om deze stap te kunnen zetten?

  Dit zijn vragen die Kunstbalie op dit moment bezig houden. Herken jij je in deze vragen? Schrijf je dan zeker in om met Kunstbalie een gesprek te voeren. Wellicht kunnen wij dan in de toekomst jouw lijntje zijn naar het onderwijs!

  The Progress Factor
  The Progress Factor uit Eindhoven is goed in cross mediale ervaringen, tentoonstellingen en andere multimediale campagnes, waarbij het audiovisuele aspect altijd een heel belangrijke rol speelt. Met klanten van Schwarzkopff en NXP tot gemeente Horst aan de Maas en de Dutch Design Week is het werk van The Progress Factor heel divers.

  eFocus
  eFocus is een digitaal bureau en werkt vanuit Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Eindhoven. De specialisten van eFocus houden zich met diverse disciplines bezig. Van het maken, bedenken en beheren van websites en apps tot het opzetten van passende e-commerce oplossingen, digital marketing en campagnes.

  Ben jij op zoek naar uiteenlopende uitdagingen. Al deze bedrijven zijn ze op naar uitbreiding van hun netwerk en benieuwd naar nieuw talent. Meld je aan en laat je werk zien!

  Meerdere bedrijven en de exacte locatie volgen nog. Het programma start om 13.30  uur vanaf 13.00 uur kun je binnenlopen. De kosten voor show & tell bedragen €25,- inclusief borrel.

  UITVERKOCHT | KONKAV connects: show & tell UITVERKOCHT | KONKAV connects: show & tell

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC