Magazine Back

 • Om de Masteropleiding ‘Sustainable Energy Technology’ (SET) te promoten heeft de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) er voor gekozen om van traditionele paden af te wijken. In opdracht van de TU/e heeft het Bredase productiehuis ThinkFish een film trailer gemaakt die de studenten en leraren van SET neerzetten als superhelden. De trailer die vorige week online ging is nu al opgepikt door het Franse Deauville Green Festival waar deze uit meer dan 250 films uit 30 landen genomineerd is voor ‘Best Public Awareness Campaign’

  Deze speelfilm waardige trailer, waarin studenten en leraren in een grimmige toekomst werken aan duurzame oplossingen, moet ervoor zorgen dat de belangstelling voor duurzame techniek groeit onder studenten.

  De gehele film is op het terrein van de TU/e geschoten, zo zijn er verschillende locaties van de campus te zien en hebben studenten van SET letterlijk een rol gekregen in deze trailer. Door de unieke locaties die de campus te bieden heeft is er weinig gebruik gemaakt van special effects, zo zien we een Tesla (elektronische auto) over het terrein scheuren en is er een echte werkende Tesla Coil te zien.

  Pascal Appel van de TU/e: “We hadden nooit verwacht dat het zo goed aan zou slaan, deze nominatie is natuurlijk te geweldig!”

  Het Deauville Green Awards festival is een film evenement waar reclame, documentaires en corporate films die gaan over ontwikkeling op duurzaamheid en ecologie worden getoond. De Deauville Green Awards worden op 19 Juni uitgereikt in het Franse kustplaatsje Deauville. 

  www.thinkfishmedia.nl

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC