Magazine Back

 • De première op 22 november van deze gedramatiseerde documentaire kent een bijzondere locatie: het Nationaal Luchtmuseum Aviodrome in Lelystad

  Op 13 augustus 2010 - vrijdag de dertiende - vertrekt een historische dakata van museum Bevrijdende Vleugels in Best naar een glansrol in Soldaat van Oranje. Onderweg voltrekt zich een drama. Het vliegrtuig ramt een viaduct en raakt zwaar beschadigd.

  Suzanne van Leendert kijkt met deze gedramatiseerde documentaire terug op het turbulente van deze oude dame.

  Broken Dreams werd geproduceerd door Van Osch Films en is deel van de serie Brabantse Beauties. De première van de documentaire vindt plaats op een bijzondere locatie; het Nationaal Luchtmuseum Aviodrome in Lelystad. En dat is niet alles. Van Leendert schreeft samen met Barry Mc Cabe het Engelstalige boek 'Broken Dreams' over het levensverhaal van het vliegtuig, net als in de documentaire vanuit het perspectief van het vliegtuig zelf. Morgen zal ook de boekpresentatie plaatsvinden.

  Meer informatie vind je op de site van Van Osch Films. Vanaf 28 november is ook www.brokendreams.eu met meer achtergrondinfo online.

  Première Broken Dreams Première Broken Dreams

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC