Magazine Back

 • De juiste sfeer van een evenement in beelden neerzetten is een kunst. Denk jij dat je alles in huis hebt om een trailer, promotiefilms en een aftermovie voor een festival te maken? Dan is WiSH Outdoor op zoek naar jou. Het tweedaagse muziekfestival zoekt naar een partij voor hun AV-producties.  

  WiSH Outdoor hoopt door middel van een pitch een AV-partij te vinden die films kan maken die perfect aansluiten bij het thema en de vormgeving van het festival. Ben jij de juiste partij? Stuur dan jouw ideeën, portfoliomateriaal en showreels naar Jimmy@wishevents.nl.

  Planning:
  -Voor vrijdag 16 november ideeën en materiaal opsturen.
  -Op woensdag 20 november vinden de presentaties plaats tussen 13:00 en 17:00 uur in Beek en Donk.

  Over WiSH Outdoor
  WiSH Outdoor is een festival dat jaarlijks in het eerste weekend van juli wordt gehouden. Aankomende, zevende, editie zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli te Beek en Donk (Noord-Brabant). Het festival groeit gemiddeld 40 á 50 procent per editie in bezoekersaantallen, de verwachting is dat de komende editie door ruim 30.000 bezoekers bezocht gaat worden. Vorig jaar en het jaar daarvoor was WiSH Outdoor beide dagen volledig uitverkocht.

  WiSH Outdoor bestaat uit twee festivaldagen. De zaterdag wordt ingevuld door vooral dancemuziek. Op de twee mainstages vind je een breed programma; van techno, tot house, tot hardcore. Op dag twee,  de  zondag, spelen verschillende bands op het hoofdpodium en is er een stage voor house, electro en feestmuziek. 

  Doelgroepen
  Zaterdag: festivalbezoekers, dancemuziek liefhebbers, studenten, mensen die van een feest houden (vooral 18- tot 35-jarigen).
  Zondag: festivalbezoekers,  studenten, mensen die van een feest houden,  inwoners van de regio, scholieren, kortom divers (vooral 16- tot 50-jarigen).

  Kernwoorden
  This is our wonderland, anything is possible, creatief, unieke decoratie, beleving, experience, onvergetelijk, innovatief, onderscheidend, festival, zomer, dance, natuur-gevoel, muziek.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

  Jimmy van der Leemputten

  E: Jimmy@wishevents.nl

  W: www.wishoutdoor.com

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC