Magazine Back

 • Theater ‘de Schelleboom’ beleefde haar 15seizoen afgelopen jaar (2014-2015). Eigenaresse Nellie Heemskerk (77) startte het theater in een 16e eeuwse pottenbakkerij. Ze runt het theater samen met haar dochter Leonie en haar schoonzoon Joost. Theater de Schelleboom is een prachtig voorbeeld van passie delen en de liefde voor cultuur. 

   

  Als documentair fotograaf en film maker heb ik het gehele afgelopen seizoen vastgelegd wat er voor, maar vooral ook achter de schermen van het theater is gebeurd. Het resultaat is een documentaire in foto’s, film en tekst. De opening is op zondag 24 mei om 19.30 uur en zal plaats vinden in dit unieke vestzaktheater aan de Mathildastraat 37 a in Oosterhout.

  Het theater wil heel graag de 62 foto's zelf aankopen. Maar dat is een pittige investering! Daarom zouden ze daar graag wat hulp bij willen. Maar niets is voor niets natuurlijk! Graag geven ze iets terug voor uw euro. Iets speciaals, iets unieks. Kijk voor deze actie even op hun website: http://www.deschelleboom.nl/expositie_schelleboomwww.wilmarekkers.nl. Misschien vindt u het leuk dit unieke theater te steunen.

  Heel graag tot dan!

  Wilma Rekkers Foto en Film

  www.wilmarekkers.nl

  opening foto expositie theater 'De Schelleboom' opening foto expositie theater 'De Schelleboom'

Headlines

Tip de redactie

Cloudtag

Categorieen

Archief

Powered by BKKC